Welkom op Koffie Digitalix

Welkom op Koffie Digitalix, blog van een koffie verslaafd digi-aatje.  Mijn naam is Rianne, het digi-aatje in kwestie, en je gastvrouw voor de duur van je verblijf hier.

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven maar woon al zo lang in Limburg (sinds 2011 in Venlo) dat ik daar globaal de weg nog wel weet, maar toch met enige regelmaat ineens op een busbaan rijd. Iets wat ze hier in Venlo volgens mij nog niet hebben, jubelt het provinciaaltje in mij.

In de jaren negentig van de vorige eeuw ben ik in sneltreintempo gaan samen wonen, getrouwd, moeder geworden en gescheiden. Sinds 1999 woon ik alleen met Zoon. Nog steeds ja. Een mens kan een beroerdere huurder hebben.

Ooit opgeleid tot bibliothecaresse ben ik als herintreder via HR de ICT-wereld ingerold. En dat terwijl ik als digi-aatje slechts één trede verwijderd ben van een digi-beetje. In het land der blinden, blijkt aardig te kloppen.

Sinds december 2011 poog ik dagelijks te bloggen (sinds mei 2018 hier op dit hoekje van het net) maar soms las ik spontaan een blogpauze in. De meeste blogs gaan over Me, Myself & I maar soms sta ik mijn podium af aan de knuffels Toet, Rozifantje en Moeltje. Ik zou die blogs graag fictie noemen, maar daar zijn de Boysz het niet mee eens.

Veel leesplezier en tot ziens in de reacties.

Rianne
Venlo, 26 juli 2021